May 5, 2011

www.elsevier.nl

http://www.elsevier.nl/web/Stijl/Wonen/296375/DesignSalon-de-elite-van-Nederlands-interieurdesign.htm?rss=true

DesignSalon: de elite van Nederlands interieurdesign

Wie zoekt naar inspiratie voor een nieuw interieur, of gewoon graag mooie dingen bekijkt, moet begin mei in Amsterdam zijn. designSALON heeft een route uitgestippeld langs galeries en winkels met werken van prestigieuze interieurontwerpers als Marcel Wanders en Bertjan Pot.
designSALON is al van start gegaan, maar niet getreurd: tot 15 mei pronken de ontwerpen onder meer in designwinkels Droog en Moooi, Museum Willet Holthuysen, Galerie Fontana Fortuna en winkelcentrum Magna Plaza. De deelnemende ontwerpers stallen met trots hun nieuwste creaties uit, rechtstreeks doorgestuurd vanaf interieurbeurs Salone del Mobile in Milaan.
Met een passe-partout heeft de bezoeker toegang tot alle locaties van de tentoonstelling. Ter variatie zijn er naast interieurontwerpen ook werken van fotografe Viviane Sassen te zien. Ook Atelier van Lieshout heeft een bijdrage geleverd.
Ontwerpen van <L CODE="C08">Weltevree</L> zijn ook te zien / 4 mei 2011 - 17:00 Ontwerpen van Weltevree zijn ook te zien / 4 mei 2011 - 17:00

Concept

Bij het horen van designSALON denk je aan interieurtrends, maar het concept beslaat ook andere onderdelen uit de creatieve branche. Onder dezelfde naam wordt, in verschillende uithoeken van de wereld, een aantal keer per jaar evenementen georganiseerd.
In januari was er WinterSalon, een toegankelijk alternatief voor Amsterdam Fashion Week en in het najaar verhuist het Salon-circus naar Istanbul en Aruba.
designSALON, 28 april tot en met 15 mei 2011, entree: 15 euro (tickets online verkrijgbaar).

No comments:

Post a Comment

SALON/ likes to know what you think. Share your visit to our SALON/ events with us on the blog or facebook and leave a reply.