January 25, 2012

winterSALON/2012: 26/01 COLLECTIE ARNHEM presents Age Of Aquarius (off schedule presentation)

COLLECTIE ARNHEM, de jaarlijks terugkerende collectie ontworpen door 3e jaars studenten Fashion Design van ArtEZ, wordt off schedule gepresenteerd. Dit betekent: buiten het schema van de Amsterdam Fashion Week (AFW) en op een eigen locatie: Lauriersgracht 152, in het gebouw van de Voormalige Koninklijke Paardenstallen
Het thema van deze 14e collectie is Age Of Aquarius. De productie van deze collectie ligt nu voor de tweede keer in handen van de Arnhem Fashion Factory in samenwerking met het ROC Rijn IJssel. 
De studenten presenteren de collectie zowel tijdens een show (voor besloten kring) als in een expositie gedurende de winterSALON/2012, een onafhankelijk mode evenement dat deels gelijk loopt met de AFW, maar waar op verrassende wijze verschillende kunst -en designdisciplines worden gepresenteerd op bijzondere locaties in de stad .
Let op: De expositie en SALON/ zijn voor iedereen toegankelijk. Passe-partout tickets a 15,- via www.salon1.org/tickets, geldig voor alle winterSALON/2012 locaties, waaronder van COLLECTIE ARNHEM.

No comments:

Post a Comment

SALON/ likes to know what you think. Share your visit to our SALON/ events with us on the blog or facebook and leave a reply.